god jul

 
Tänkte slänga in ett inlägg på självaste julafton bara för att önska er alla en riktigt god jul. ♥ 
 
Julklappar, kalle anka, glögg, julmat, tända ljus, julmusik & jultomten.
 Hoppas ni får en underbar dag, och glöm inte bort att fira med dem ni älskar. Familj, släkt eller varför inte vänner. 
Ta vara på tiden denna dag för det är faktist den bästa dagen på året. KRAMM
KOMMENTERA

mitt allt

♥♥♥
 
KOMMENTERA

i can smell christmas

 
↑ några bilder från veckan , då det fortfarande var snö ute. Snön är liksom borta och det är 3 dagar kvar till julafton??
Men julkänslorna är fortfarande på topp. Är barnvakt just nu då päronen är och köper de sista julklapparna. Är så taggad till att öppna paket haha. Men jag har funderat på att göra en video med allt jag fick, så håll utkik!
Förövrigt älskar jag också uppesittarkvällen som är dagen före julafton. Det är nästan som en tradition för oss att äta julskinka, dricka julmust och spela bingo. Anyway, nu måste det bara bli snö ute så blir det jättebra. 
KOMMENTERA

lucia 2013 ♥

- bildlöst inlägg, det krånglar just nu så uppdaterar inlägget med en bild imorgon -
 
Hej sötisar & glad lucia! Dagen idag har varit jättemysigt. Den började med att jag kollade på min fina lillesyster när hon var lucia på hennes dagis. Så duktiga allihopa haha. Min skola ligger i närheten så gick dit när dem hade sjungit klar. Med skolan gick vi till folkets hus för att kolla på ännu ett lucia firande.
Sedan gick vi tillbaka till skolan och hade bara tre lektioner, så skönt!! Nu har jag precis kommit hem från kyrkan där vi i konfirmationsgruppen kollade på kören som lussade. Kvällen spenders i soffan med massa godis med familjen. Puss♥
KOMMENTERA

miley till sverige

 
Har ni sett att Miley Cyrus ska ha en konsert i Sverige? Tycket att det vore grymt att se henne live, men vet inte riktigt om jag ska gå. Ska ju på The fooo 1 månad innan oså men ja. Biljetterna släpps på fredag och då är jag i skolan så vet inte riktigt hur jag ska få tag i biljetter, Men om jag ska gå så löser de sig. Det vore ju som sagt väldigt roligt. KRAM
KOMMENTERA

julmys

 
 
Hej allesammans!
 
Dagen har spenderats med plugg, som vanligt på söndagar. Har också hunnit bakat både kolakakor & lussekatter med familjen. Tog på bra julmusik & så började det snöa just då så det var jättemysigt.
 
Senare ikväll blir det ännu mer plugg framför Solsidan. Solsidan är lätt det bästa med söndagar haha.
Imorgon är det måndag igen vilket betyder en ny vecka, och jag har inte söndags ångest alls. Mest är det nog för att det är jullov om ca 2 veckor & att jag ska till tandläkaren i Örebro imorgon så jag går bara halva dagen i skolan. Nackdelen är dock att det är sååå mycket prov nu dem sista veckorna, but anyway.
Nu ska jag iallafall duscha med hårinpackning och lite ansiktspeeling för att fräscha till mig lite.
Ska också försöka städa lite i min garderob. Vi hörs senare, kramisss!!
KOMMENTERA

new start

Tar en paus med designfixet för att skriva detta inlägg och skriva att jag är tillbaka igen. Har funderat på att rensa hela arkivtet, men det är roligt att ha kvar och kolla tillbaka till så vi får se. Designen är ganska bra än så länge, så det är bara menyn som ska fixas. Senare/imorgon kommer det förmodligen ett inlägg om mig, so stay updateed. Kram & hoppas ni vill stanna kvar här♥♥
KOMMENTERA