BACK ON TRACK

Jag har inte bloggat alls på flera dagar och det beror på att vädret här har varit UNDERBART och har faktist inte suttit vid datorn alls. Men nu ska jag köra igång igen, är bara så trött på designen så det blir att fixa den först. Kram på er!!

KOMMENTERA

EN MÅNAD KVAR

KOMMENTERA

LOVELY DAY

 
Förlåt för dålig uppdatering! ännu en solig dag idag så har varit ute nästan hela dagen, haha
 
Vaknade ganska sent idag, så jag gick upp och gjorde mig iordning på en gång och så åkte vi på en bondemarknad. Det är inte något vi är så intresserade av egentligen men mammas kompis hade dedär så vi åkte bara dit och tittade lite, det var ju trots allt ganska mysigt! Det kom en hel del folk och det var som en liten marknad där, och så sålde dom mat och fika. Glömde dock mobilen i bilen så tog inte några bilder alls.
 
Resten av dagen så har jag bara varit ute på gården med famlijen och spelat kubb, solat oså. Och så grillade vi med så det var jättegott.
Ha en fortsatt bra helg♥
KOMMENTERA

SÅ JÄVLA LYCKLIG

Sitter och bokar biljetter till Rihannas konsert i finland & imorgon får jag min kära iphone!!!
 
KOMMENTERA

MIN EFTERMIDDAG

KOMMENTERA

GLASS PÅ STAN

 
Hej på er!! 
Tog en runda till stan (skräll) förut med mammi och syskonen, trevligttrevlig! Det blev lite shopping och fika  som ni ser på bilden ovan. Vi köpte även med oss en fågel hem för att den förra nyligen dog och vi tyckte så synd om den andra vi har som blir helt själv haha.
Fick med mig hem lite kläder också som jag visar senare, för nu ska jag dra ut och sola medans solen är framme, PUSS
KOMMENTERA

BEKANTA

smoothie, fika, sol, skratt, kub ♥
 
KOMMENTERA

STORGATAN OPEN


IGÅR
Nere i torget här i Degerfors är det lite uppträdanden oså så jag och Hanna drog dit igår. Det var verkligen aslite folk och ganska tråkigt, så vi kollade runt lite & sen gick vi och åt pizza. Gott! sen gick vi och solade en stund med.
 
Idag har jag inget planerat. Ska iallafall sola ute om det blir soool, plugga till två prov nästa vecka, städa och senare åka och hälsa på några bekanta. btw, hur skönt är det inte med långledigt nu till måndag? loveit
Kram!
KOMMENTERA

THE TRUTH



KOMMENTERA

6 MAJ

 
Hej godingar!  Idag var det en ganska skön skoldag, den gick rätt så fort & lektionerna var helt okej. Ett plus i kanten var ju att vi hade sovmorgon imorse till tjugo över åtta. 
Idag blev det ingen träning för att jag ska vara barnvakt till småsyskonen sen, så cyklade hem direkt efter skolan. Har inte gjort något speciellt sen jag kom hem förutom att jag har städat lite. 
 
Hoppas ni får en bra start på veckan, kram♥
KOMMENTERA

VID SJÖN

Träffade som sagt Hanna en sväng, vi köpte varsin Cappuccino & åkte ner till sjön och fotade. blev några bra bilder, så ska fixa klart designen nu!
Some bilderrrrrr ↓
 
 
 
 
                                                                                    
KOMMENTERA

NEW IN

 
 
Jeansjacka i millitärmönster från Vero Moda.
Har letat efter en sånhär länge och äntligen hittade jag en! Mer bilder kommer.
 
 
Grått linne med öppen rygg och med  ett kors på från Vero Moda.
 Jättefin att ha till midjeshorts eller till olika färger på jeans. Snyggare på än på bild.
 
 
Vita jeans med gulddetaljer + ögonbrynspenna & vit eyeliner från H&M. 
Tycker att vita byxor är skitsnyggt nu till sommarn/våren och sminket var bara något jag behövde.
KOMMENTERA

HELGEN

 
 fredag - Först skolan, några få & roliga lektioner, träning med Hanna som gick jättebra som alltid, testade dem nya loka smakerna, en barndoms vän kom hit och vi åt massa godis, kollade på tonårsbossen och så sov hon kvar här.
 
lördag - Åkte till stan för lite shopping på morgonen & fick med mig lite saker hem som jag visar upp senare, fick en riktig jävla mensvärk så jag somnade och sov i drygt 4 timmar när jag kom hem, mamma köpte ananas + jordgubbar till mig på kvällen så åt det och kollade på film med familjen, mysmysmys!! ♥
 
söndag (idag) - Har ätit frukost i solen, målat naglarna & sitter just nu och bloggar. Ska snart börja göra mig iordning, storstäda mitt rum och senare träffa hanna. Är på sjukt bra humör idag då det är jättefint väder ute.
 
en liten sammanfattning på vad jag har gjort i helgen då jag inte har hunnit blogga och tog tyvärr nästan inga bilder alls, skärpning! men ni får ha de så jättebra, PUSS
KOMMENTERA

EFTER TRÄNING

KOMMENTERA

UPPSATS

 
I svenskan skulle vi skriva en faktatext om någon/något, och jag valde självklart Justin Bieber.
Redvisade texten igår och det gick jättebra.
Men skrev uppsatsen hemma igen och satte dit lite bilder + snyggade till det lite. Ska lämna in det på fredag, är jätte nöjd!
KOMMENTERA