bildlöst

Hej goingar♥ Mitt liv består enast av skola & plugg just nu. Så sjukt tråkigt men sånt som måste göras. Det skulle faktist varit välbehövligt med lov, eller åtminstone helg, just nu.. men snart så!!
 
Kom för ett tag sen hem från skolan. Gick bara till kl 2 idag så det var verkligen hur skönt som helst. När jag kom hem pluggade jag en stund innan jag kollade på det nyaste pll asnittet & åt choklad + te. Avsnittet var sjukt bra denna vecka och pretty little liars är förövrigt riktigt bra. Så tipsar verkligen om den serien!
Nu ska jag läsa bloggar & lyssna på musik innan jag fortsätter med pluggandet, ha det bra fina ni
 
 
KOMMENTERA

uppdaterat designen

 
Om du inte ser den nya designen, tryck F5!!
 
ÄNTLIGEN är designen klar. Är faktist ganska nöjd och tycker att hela bloggen är personligare nu. Lite osäker är jag på bakgrunden, men får ha denna så länge. Lite nytt i designen: header, bakgrund, bilder i menyn,"scrolla upp" knapp osv. Vad tycker ni?
 
 
KOMMENTERA

gårdagen

 
 
Hej finisar!!
Igår var jag & Hanna i Örebro och shoppade i Marieberg galleria. Vi gick runt där i ungefär 4 timmar och jag kom hem runt 11. Fick med mig lite saker hem, bland annat en jacka som jag kan visa någon gång i veckan. Vi åt buffe på en kina restaurang och innan vi åkte hem tog vi en frapino på espresso house, så gott! Hade en jättebra dag verkligen.  När jag kom hem satt jag en stund framför datorn innan jag hoppade i sängs.  
 
Idag har jag inte gjort något speciellt. Blev väckt av mamma imorse då hon frågade om jag vill med till stan i kga så hänge med dit en stund. Jag har nyss gjort en ansiktsmask som Hanna skrev om på sin blogg (HÄR) och haft hårinpackning. Jag avslutade med att smörja in mig med min body lotion från vs, känner mig verkligen hur fräsch som helst nu haha. Imorgon ska jag upp tidigt för att ännu en gång gå till kyrkan, inte det roligaste men sånt som måste göras eftersom jag är konfirmerad.
Vi bloggas senare, kraaam
KOMMENTERA

bowling

 
har försökt ladda upp detta inlägg hur länge som helst nu men vårat internet hemma är sjukt segt.. Men hoppas det laddas upp nu!!
 
Idag har jag varit i bowlinghallen på brorsans kalas. Det var rätt roligt ändå, och jag, mamma & mira spelade på en egen bana. Gissa vem som vann?;) Haha nejmen, det är det enda jag har gjort idag. När jag kom hem beställde vi hem pizza & sen dess har jag bara kollat tv. Imorgon ska jag till kyrkan en sväng på morgonen och sen så får vi se vad som händer.
Rätt flummig inlägg men kände verkligen för att uppdatera, sov gott så hörs vi imorgon XO♥
KOMMENTERA

friday baby

 
Hej finisar!! Kom nyss hem från skolan. Helt okej dag, kort men rätt seg. Och så är det ju huuuur kallt som helst ute.. och halt. Höll på att dra mig på skolan hahah. Men nu är det ängligen helg! Har inte så mycket planerat men det blir skönt ändå. Senare ska jag mysa framför tvn med familjen & bara ta det lungt.
Har gjort lite ändringar i designen också, så ska göra klart det sista idag. Så håll er uppdaterade, ha en fortsatt bra dag♥
 
Vill bara sluta inlägget med att gratta min fina lillebror som fyller år idag, så grattis bästa!!♥♥
KOMMENTERA

mys

 
Har haft en jättemysig eftermiddag med mina favoriter.  Vi köpte lite gott och kollade på en skräckfilm, kommer inte ihåg vad den heter men den var rätt så bra faktist. Dem åkte hem för en stund sen & sen dess har jag tagit en låång dusch med vs lotion efter som jag fick av Sofie i lite försenad julklapp. Juste, tänkte visa min vs i ett inlägg och skriva lite om dem, så håll utkik. Puss!!
KOMMENTERA

första inlägget 2014

GOTT NYTT ÅR FINISAR!!! Första inlägget 2014, right? Gud vad jag är pepp på detta år. Gårdagen var sååå lyckad och jag är tacksam över min fina familj & vänner.♥
Nu ser jag verkligen fram emot ett underbart år med nya möjligheter. 2013 var verkligen mitt år & jag hoppas att 2014 slår det. Ett nyårslöfte jag har är att komma igång bättre med bloggen och blogga oftare. Well lets see.
Men hoppas ni hade en underbar kväll/natt igår. Vi bloggas senare!
 
 
 
KOMMENTERA